Klaas van Laatum

Over ons

De afgelopen 15 jaar heb ik mij als meubelmaker gespecialiseerd in maatwerk projecten. Ik heb een voorliefde voor bijzondere projecten, zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven of (interieur)architecten.

Of het nu een kleinschalig meubel voor een particulier betreft of een compleet interieur in samenwerking met een architect; iedere keer zoek ik naar passende maar ook onderscheidende oplossingen.

In het proces denk ik graag mee in het ontwerp, de uitwerking en de uitvoering. Aandacht voor detail, materiaal en afwerking zijn essentieel om een hoge kwaliteit van oplevering te realiseren.

In mijn werkplaats in regio Amsterdam heb ik een goed uitgeruste werkplaats tot mijn beschikking waarmee ik alle projecten kan realiseren. Wanneer specifieke oplossingen of productietechieken nodig zijn werk ik met een uitgebreid netwerk van specialisten waardoor eigenlijk het onmogelijke altijd mogelijk wordt.

Contact

Mahonie interieur

Meer Info
Sluiten

Mahonie interieur

Volledig interieur van een woning in Amsterdam zuid bestaande uit een keuken met kookeiland, doorgang van de keuken naar de woonkamer inclusief een opgang naar de eerste verdieping en een grote scheidingswand tussen de woonkamer en de hal.
Uitgevoerd in Sapeli Mahonie met een olie afwerking, het kookeiland heeft een RVS blad en de kasten zijn in kleur gespoten.

De apparatuur is van Miele en Quooker.

Ontwerp door Serge Schoemaker Architects.

Fotografie door MWA Hart Nibbrig.