Klaas van Laatum

Over ons

De afgelopen 15 jaar heb ik mij als meubelmaker gespecialiseerd in maatwerk projecten. Ik heb een voorliefde voor bijzondere projecten, zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven of (interieur)architecten.

Of het nu een kleinschalig meubel voor een particulier betreft of een compleet interieur in samenwerking met een architect; iedere keer zoek ik naar passende maar ook onderscheidende oplossingen.

In het proces denk ik graag mee in het ontwerp, de uitwerking en de uitvoering. Aandacht voor detail, materiaal en afwerking zijn essentieel om een hoge kwaliteit van oplevering te realiseren.

In mijn werkplaats in regio Amsterdam heb ik een goed uitgeruste werkplaats tot mijn beschikking waarmee ik alle projecten kan realiseren. Wanneer specifieke oplossingen of productietechieken nodig zijn werk ik met een uitgebreid netwerk van specialisten waardoor eigenlijk het onmogelijke altijd mogelijk wordt.

Contact

Keuken walnoot

Meer Info
Sluiten

Keuken walnoot

De keuken is uitgevoerd in massief Amerikaans Noten met olie afwerking. De lades zijn eveneens van massief Noten hout met een zichtbare tand verbinding. Het blad is van composiet met een Belgisch hardsteen uitstraling. De hoge wand is uitgevoerd in spuitwerk, in deze wand bevindt zich de deur naar de voorraad kelder.

De apparatuur is van Siemens en Quooker.

Fotografie door MWA Hart Nibbrig.